web site hit counter
Broj posetilaca

Levo 011/3292-515

Levo 011/208-43-62

officeLevouslugeciscenja.rs

Info kutak

info-kutak Kontaktirajte nas direktno sa sajta! Pišite nam i postavljajte pitanja preko kontakt forme...


Dan ZeromaX Clean-a

Dan ZeromaX Clean-a ZeromaX clean, 16.01.2012.

Dana 24.12.2011. godine u naselju Belville odrzan je dan ZeromaX Clean-a

 

 

U cilju što bolje saradnje, dana 24.12.2012. godine u naselju Belville organizovali smo Dan ZeromaX Clean-a, gde ste mogli da se upoznate sa našim preduzećem, da vidite kako mi radimo I sa kakvim kapacitetima raspolažemo. Takođe ste bili u prilici da dobijete odgovore na sva pitanja koja ste želeli da postavite a koja se tiču higijene  u naselju Belville. Tom prilikom smo stanarima naselja delili i prigodne poklone u vidu setova za čišćenje kao i poklon vaučere za čišćenje stanova u naselju.

ZeromaX Clean postavlja nove standarde u uslugama održavanja higijene i održava ih zahvaljujući radu i profesionalnosti, a sve u cilju maksimalnog zadovoljenja potreba klijenata.

U radu koristimo mašine, sredstva za rad i materijal svetski poznatih proizvođača i sva sredstva za održavanje poseduju sertifikate o kvalitetu (ISO 9001) i ekološkoj ispravnosti (ISO 14001). Neki od tih proizvođača kada su u pitanju mašine su Husqvarna, Taski, Kercher, Nilfisk, Wetroc, Cleanfix, Fiorentini, a kada je u pitanju hemija, Swiss Clean, Linker, Tana, Cleanfix, Kiehl, Pramol.

Visok kvalitet rada postižemo zahvaljujući efikasnosti našeg osoblja, koje je prošlo odgovarajuće obuke I poseduje sertifikate za rad. Ukupno 35 zaposlenih brine o higijeni naselja, svi su uniformisani I maksimalno profesionalni.

 

                              

 

 

Kontakt

IME I PREZIME

EMAIL

NASLOV

PORUKA

4+6 =


 


Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/uslugeci/public_html/google-analytics.php on line 1