web site hit counter
Broj posetilaca

Levo 011/3292-515

Levo 011/208-43-62

officeLevouslugeciscenja.rs

Info kutak

info-kutak Kontaktirajte nas direktno sa sajta! Pišite nam i postavljajte pitanja preko kontakt forme...


Program podrške zaposlenima

Program podrške zaposlenima ZeromaX clean, 14.03.2011.

Koliko zaposlenih u današnje vreme može da kaže da firma u kojoj rade ima sluha za njihove probleme i da brine o njima? Naši zaposleni to mogu.

U  današnje vreme u najvećem broju slučajeva kada se zaposleni obrati svom šefu za pomoć  dobije odgovor da je kriza, vremena su teška i da firma nema mogućnosti da mu pomogne. Mi smatramo da je za zdrav razvoj jedne firme neophodno da firma zajedno sa svojim zaposlenima rešava njihove probleme i da im pomogne da poboljšaju kvalitet života.

Osmislili smo program podrške zaposlenima koji se već godinu dana uspešno realizuje. Svaka podrška se sprovodi ciljano i zasnovana je na prethodnoj konsultaciji sa zaposlenima i njihovim nadređenima jer se uzima u obzir i zalaganje i lično anagažovanje zaposlenog. Tako smo prošlog meseca dodelili: naočare za vid, drva za ogrev, zamrzivač. 

Ovakav program smatramo investicijom a ne troškom jer zajedno sa zaposlenima izgrađujemo odnos poverenja i lojalnosti, što se odražava na povećanje naše produktivnosti i na postizanje uspešnih poslovnih rezultata.

Kontakt

IME I PREZIME

EMAIL

NASLOV

PORUKA

3+1 =






 


Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/uslugeci/public_html/google-analytics.php on line 1