web site hit counter
Broj posetilaca

Levo 011/3292-515

Levo 011/208-43-62

officeLevouslugeciscenja.rs

Info kutak

info-kutak Kontaktirajte nas direktno sa sajta! Pišite nam i postavljajte pitanja preko kontakt forme...


ZeromaX clean na sajmu Pulire

ZeromaX clean na sajmu Pulire ZeromaX clean, 19.11.2011.

Kvalitet usluga koji pružamo rezultat je našeg konstantnog praćenja savremenih tendencija iz oblasti održavanja higijene. U periodu od 24. do 26. maja posetili smo jedan od najprestižnijih međunarodnih sajmova higijene, sajam Pulire.

Sajam Pulire datira još od 1982. godine a od 1991. godine održava se, svake druge godine, u Veroni.  Tada, na prostoru od pet hala, preko 20.000 profesionalnih posetilaca ima priliku da upozna proizvode i inovacije mnogobrojnih izlagača. Ovde se mogu videti najsavremenije mašine i prateća oprema, sanitarni aparati, proizvodi za čišćenje, održavanje i dezinfekciju. 

Tim ljudi iz ZeromaX clean-a koji je posetio ovaj sajam iskoristio je tu mogućnost da uspostavi kontakte i razmeni iskustva sa predstavnicima svetski poznatih brendova. Tom prilikom je napravljen dogovor za dalju saradnju i nabavku većeg broja mašina i prateće opreme. Na ovaj način ćemo uspeti, ne samo da održimo kvalitet usluga i visoke standarde koje smo postavili, već i da postavimo dobru osnovu za dalju ekspaniziju, kako na domaćem, tako i na  tržištima u regionu.

                                            

Kontakt

IME I PREZIME

EMAIL

NASLOV

PORUKA

4+7 =


 


Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/uslugeci/public_html/google-analytics.php on line 1