web site hit counter
Broj posetilaca

Levo 011/3292-515

Levo 011/208-43-62

officeLevouslugeciscenja.rs

Info kutak

info-kutak Kontaktirajte nas direktno sa sajta! Pišite nam i postavljajte pitanja preko kontakt forme...


O nama

ZeromaX clean d.o.o. postavlja nove standarde u uslugama održavanja higijene i održava ih zahvaljujući radu i profesionalnosti, a sve u cilju maksimalnog zadovoljenja potreba klijenata. Želimo da naši klijenti dobiju najbolje i zato pratimo aktulna dešavanja i posećujemo svetski poznate sajmove iz oblasti čišćenja i održavanja higijene (ISSA Interclean - Amsterdam, Orlando, Poljska).

U radu koristimo mašine, sredstva za rad i materijal svetski poznatih proizvođača i sva sredstva za održavanje poseduju sertifikate o kvalitetu (ISO 9001) i ekološkoj ispravnosti (ISO 14001). Na osnovu analize poslovanja firma ZeromaX je 2016.godine dobila Sertifikat o bonitetnoj izvrsnosti i time još jednom potvrdila svoj kvalitet,uspešnost  i konkurentnost na tržištu kao jedna od vodećih kompanija u Srbiji.

Visok kvalitet rada postižemo zahvaljujući i efikasnosti našeg osoblja koje je prošlo  odgovarajuće obuke i poseduje sertifikate za rad. Svi naši zaposleni su uniformisani i maksimalno profesionalni. Vremenska preciznost obavljanja zadataka se veoma ceni tako da posedujemo najsavremenije uređaje za praćenje vremena provedenog na radu. Kvalitet rada, efikasnost i profesionalnost koju pružamo omugućuju nam da budemo prvi u oblasti održavanja higijene.

 

O nama

Želimo da naši klijenti budu maksimalno

zadovoljni i ukoliko imate neki predlog,

zahtev ili primedbu, molimo Vas da nas

kontaktirate putem kontakt forme sa

sajta ili mejla: office@uslugeciscenja.rs

 

HVALA VAM ŠTO KORISTITE NAŠE USLUGE!


Kontakt

IME I PREZIME

EMAIL

NASLOV

PORUKA

5+3 =


 


Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/uslugeci/public_html/google-analytics.php on line 1